Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe Șoseaua Mangaliei (FOTO)

ro

18 Aug, 2023 09:27 1154 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Din această dimineață a început asfaltarea pe șoseaua Mangaliei, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu drumul Cumpenei și pod Doraly, sensul de mers spre oraș. Lucrările de asfaltare se vor derula în 3 etape.
 
Din această dimineață a început asfaltarea pe șoseaua Mangaliei, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu drumul Cumpenei și pod Doraly, sensul de mers spre oraș. Lucrările de asfaltare se vor derula în 3 etape, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Astfel, astăzi, 18 august 2023, se va turna covorul asfaltic pe porțiunea de drum dintre intrarea în oraș și intersecția cu strada Hatman Arbore. În etapa a doua se va lucra pe tronsonul curpins între strada Hatman Arbore și strada Pandurului, urmând ca apoi să se asfalteze și porțiunea curpinsă între strada Pandurului și pod Doraly.
 
Pentru perioada în care se desfășoară lucrările de asfaltare, traficul a fost reorganizat pe sensul de mers către oraș pe o singură bandă.
 

„Lucrările se vor derula pe tot parcursul săptămânii, timp în care rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, această zonă folosind rute alternative. Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a încheiat sursa citată.  



Citește și:
Declarații de avere Constanța: Averea și interesele lui Constantin Baltă, primarul comunei Topalu (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii