Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Agricola Palazu Mare,obligată de CNSC să reevalueze oferta depusă de un SRL

ro

23 Dec, 2021 00:00 1596 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie care vizează rezultatul unei achiziții publice organizată pentru atribuirea contractului de lucrări având ca obiect „Reabilitarea și modernizarea plotului de irigații SPP 5 Palazu Mare"
  • CNSC a decis să admită contestația depusă de SC AMAHOUSE SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Agricola Palazu Mare și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei
  • Decizia este obligatorie

 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2748/C1/3025 la adresa nr. 60850/22.11.2021.

Concomitent, Curtea de Apel Constanța –Secția a II a de Contencios Administrativ și Fiscal a înaintat spre competentă soluționare dosarul CNSC nr. 1809/2021 privind contestația nr. 476/19.07.2021, înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor sub nr. 37115/19.07.2021, formulată de SC AMAHOUSE SRL, cu sediul în Arad, împotriva comunicării privind rezultatul procedurii nr. 75/12.07.2021 emisă de către Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Agricola Palazu Mare, cu sediul în Constanța, în cadrul procedurii simplificate, organizată pentruatribuirea contractului de lucrări având ca obiect „Proiectare și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a infrastructurii secundare de irigații,a clădirilor aferente stațiilor de pompare și/sau racordare la utilități,inclusiv de construcție/modernizare a bazinelor de colectare și înlocuirea conductelor principale, secundare și antenelor pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea și modernizarea plotului de irigații SPP 5 Palazu Mare".
Contestatarul a solicitat anularea raportului procedurii nr. 74/12.07.2021, constatarea admisibilității ofertei SC AMAHOUSE SRL și obligarea autorității contractante la reevaluarea acesteia.

CNSC a decis să admită contestația depusă de SC AMAHOUSE SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Agricola Palazu Mare și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei asocierii SC AMAHOUSE SRL – SC VEST INSTAL SRL – SC GAVELLA COM SRL, începând cu documentele justificative, reevaluare care se va efectua potrivit documentației de atribuire, a prevederilor legale și a celor reținute în motivare în termen de 10 zile de la comunicare.

Decizia este obligatorie. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Bonello Proiect pierde procesul cu Primăria Constanța. Au vrut să reabiliteze clădirea liceului teoretic Traian

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii