Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:37 07 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinea de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor CN APM Constanţa de la sfârşitul lunii, completată. Ce subiect important va fi adus în atenţie

ro

09 Oct, 2018 00:00 1508 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat completarea ordinii de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor, convocată în data de 29 octombrie, la Ministerul Transporturilor. În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 30.10.2018, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
 
Astfel, pe ordinea de zi a fost inclus şi punctul privind prezentarea  planului de administrare a companiei şi aprobarea indicatroilor financiari şi nefinanciari.  Dreptul de vot se poate exercita direct, prin reprezentat, prin corespondenţă sau prin mijloace electronice, conform statutului companiei. Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 26.10.2018, ora 11.00.
 
Reamintim că pe ordinea de zi a şedinţei se mai regăsesc următoarele puncte: informare privind raportul administratorilor CN APM SA pe semestrul I al anului 2018; revocarea membrilor Consiliului de Administraţie; numirea de membri în CA-ul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA. La acestea se adaugă prelungirea contractelor de mandat pentru membrii CA-ului, dar şi stabilirea indemnizaţiilor fixe lunare brute pentru membrii nou numiţi.
 
Pe ordinea de zise mai află şi aprobarea formei contractelor de mandat ce vor fi încheiate cu noii membri ai Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA, a actului adiţional de prelungire a contractului de mandat ce urmează a fi semnat cu administratorul căruia i se prelungeşte mandatul, precum şi mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractele de mandat cu noii administratori numiţi.  Nu în ultimul rând, o persoană din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA va fi împuternicită să îndeplinească formalităţile de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului.
 
În prezent, din Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA fac parte: Nicolae Dan Tivilichi, Daniel Adrian Naftali, Elena Petraşcu - preşedinte, Gabriela Murgeanu, Mirela Florenţa Matichescu, Ghiorghe Batrâncă, Mircea Burlacu. CA-ul companiei este ales de Adunarea Generală a Acţionarilor, compusă din: Mirela Delia Ştefănescu Cebanu - reprezentantă a Ministerului Transporturilor, Georgeta Magdalena Bratu - reprezentantă a Ministerului Transporturilor şi a SC Fondul Proprietatea.
 
Citeşte şi:
 
Adunarea Generală a Acţionarilor CN APM Constanţa, convocată la sfârşitul lunii. Cine rămâne şi cine pleacă dintre membrii Consiliului de Administraţie

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii