Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orașe curate-Constanța! Predă deșeurile electrice în perioada 3-8 aprilie 2023 și vei fi premiat! Iată punctele de colectare

ro

30 Mar, 2023 15:29 1414 Marime text

Orașe curate-Constanța! Predă deșeurile electrice în perioada 3-8 aprilie 2023 și vei fi premiat!
 

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: „Pentru o Constanță curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Colectarea separată a deșeurilor are un impact pozitiv atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra noastră, a tuturor. Protejând mediul ne protejăm pe noi înșine. Reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi. Haideți să fim responsabili astăzi pentru a putea să ne bucurăm de un viitor mai bun”.

 
Pentru a scăpa de deșeurile electrice, electronice sau electrocasnice, constănțenii au la dispoziție:

1. Punctul de colectare permanent situat pe strada Industrială, nr.9, în intervalul orar 10:00-20:00
2. Punctele de colectare temporare, care vor funcționa în perioada 7-8 aprilie, între orele 10:00-16:30, în următoarele locații:
- Str. Cișmelei – Școala nr. 29
- Str. Brizei – Piața Roșie
-Str. Dezrobirii, zona Câmp
 
De asemenea, în această perioadă, constănțenii beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice de mari dimensiuni. Comanda de preluare se va face telefonic la numărul de telefon 0721289593., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 
 
Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 5 kg cumulate va fi înscrisă în mod automat la tombola cu premii, constând în frigider, aspirator, TV, brățări fitness.
 
Detalii și regulament disponibile pe www.ecotic.ro.

 
„Orașe Curate” Constanța este o campanie derulată de ECOTIC alături de partenerii săi - Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța,  ADI Dobrogea și Vastum ECO.,mai transmite sursa citată. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii