Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Oldies but Goldies” - păcănele online „evergreen”

ro

27 Dec, 2023 10:08 854 Marime text

Unele jocuri nu se demodează niciodată. Acesta este și cazul sloturilor pe care le vei descoperi în acest articol. De la clasicul Shining Crown până la Versailles Gold, aceste jocuri se bucură în continuare de popularitatea utilizatorilor din țara noastră.
Dezvoltatorii de conținut pentru cazinolanseazălunartitluri noi, iar majoritatea operatorilor de casino online își diversifică și extind oferta cu regularitate. Totuși, doar câteva sloturi reușesc să-și păstreze nivelul de popularitate de-a lungul timpului indiferent de tematica lor - istorie, filme, muzică, povești, legende, sport și așa mai departe.

Iată câteva titluri din colecția de sloturi "nemuritoare":

Shining Crown



Este unul dintre cele mai populare sloturi din ultimii ani. A fost creat de EGT (Amusnet Interactive), iar din 2014 încoace a intrat în topul preferințelor utilizatorilor din țara noastră și nu numai. Are o grilă de joc 5x3, un format clasic, iar câștigul maxim ajunge până la 5.000x miza. Jucătorii apreciază formatul simplu, faptul că este un joc care oferă câștiguri destul de des și posibilitatea de a juca la dublaj. Ca simboluri regăsim Fructe, Șeptari și Coroane sclipitoare.

Versailles Gold

2014 a fost un an bun pentru EGT, iar Versailles Gold este o altă dovadă în acest sens. Acest slot este diferit față de produsele cu care cei de la EGT ne-au obișnuit ca tematică, însă este la fel de interesant. Propune o incursiune în istoria Franței, astfel că acțiunea se petrece în jurul Palatului Versailles, un adevărat obiectiv turistic în zilele noastre. Caleașca regală, chipurile unor regi și Grădinile de la Versailles sunt și ele simboluri în acest joc în care câștigul maxim ajunge până la 5.000x miza. Slotul Versailles Gold oferă rotiri gratuite, dar nu îți oferă posibilitatea de a cumpăra speciala.

Starburst

Dezvoltat de compania NetEnt, slotul Starburst a fost lansat în 2013, are o grilă 5x3 și face parte din categoria jocurilor clasice, cu șeptari și pietre prețioase. Are zece linii de plată, iar câștigurile cresc proporțional cu miza fiecărui pariu și pot fi influențate și de simbolul care redeclanșează Rotirile Gratuite, reprezentat de o stea multicoloră. Volatilitatea slotului este medie, iar la un deceniu de la apariție Starburst se bucură în continuare de un mare interes la cazinourile online licențiate de ONJN, fiind simplu și distractiv.

Zodiac Wheel

Creat în 2014 de compania EGT, slotul are o tematică ușor de dedus chiar din nume. Te transpune în timp, în perioada în care oamenii puneau mare preț pe astrologie. Din acest motiv, și simbolurile sunt inspirate din astrologie. Volatilitatea slotului este mică - medie, grila are un format 5x3, câștigul maxim ajunge până la 600x miza, în timp ce pariu maxim în România este de 200 RON. Nu poți să cumperi speciala în acest slot, însă beneficiază de Jackpot Cards - o funcție foarte interesantă. Cu siguranță este un slot care își merită locul în topul celor mai bune păcănele vechi pe care să le încerci oricând.

Book of Dead

Play'n GO este un dezvoltator care s-a remarcat constant prin jocurile aduse pe piața de cazino online. Unul dintre cele mai apreciate este Book of Dead, un joc apărut pe piață la începutul anului 2016. Tematica este clasică, inspirată din mitologia egipteană. Are 10 linii de joc, iar câștigul maxim ajunge până la 5.000x miza. Volatilitatea sa este ridicată, beneficiază de rotiri gratuite și de specială. Aceasta se declanșează atunci când cel puțin trei cărți aurii apar pe cele cinci role după o rotire completă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii