Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre cazul adolescentului prăbușit de la etajul unei clădiri în construcție (VIDEO)

ro

04 Apr, 2024 16:33 803 Marime text








Reprezentanții poliției din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au făcut următoarele declarații, în cazul adolescentului ce a căzut astăzi de la etajul unei clădiri în construcție din municipiul Constanța
 

„La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au identificat trupul unui minor, de 17 ani, în apropierea unui bloc în construcție din municipiul Constanța.

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul acestuia.

Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, transmite reprezentantul IPJ Constanța.

 
Reamintim că victima este un tânăr de 17 ani din județul Tulcea, dat dispărut după ce ar fi plecat de la domiciliul din Stațiunea Mamaia unde locuia fără forme legale. 

Anchetatorii vor sa ia legătura cu dezvoltatorii care au construit blocuri în zona, pentru a obține filmările înregistrate de camerele de supraveghere. 




Citește și

Caz șocant la Constanța! Adolescent de 17 ani decedat după ce a căzut de la etajul unei clădiri în construcție. Minorul fusese dat dispărut (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii