Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferte irezistibile de Internet mobil la COSMOTE România

ro

27 Jan, 2012 00:00 3966 Marime text

cosmote.jpgTot mai mulţi utilizatori de telefonie mobilă adoptă serviciile de internet mobil oferite de COSMOTE România, datorită introducerii de noi produse şi oferte atrăgătoare. Astfel, traficul de date mobile, cumulat pe telefonul mobil cât şi pe modem mobil, s-a dublat în ultimele 12 luni, comparativ cu anul 2010 şi îşi va menţine aceeaşi tendinţă şi în cursul acestui an.

Un rol deosebit de important în această realizare îl joacă noile terminale mobile disponibile în oferta COSMOTE România, adaptate serviciilor online pe care clienţii companiei le utilizează, multe dintre caracteristicile telefoanelor bazându-se pe conexiuni mobile la internet (widget-uri pentru vreme, reţele sociale, navigaţie etc).

Creşterea traficului de date mobile în reţeaua COSMOTE România a primit un nou impuls la finele anului trecut, când compania a lansat hotspot-ul mobil Wi-Fi Connect MF60, care permite crearea de reţele Wi-Fi ad-hoc, cu viteze de descărcare de până la 21.6 Mbps.

Connect MF60 este un router wireless Wi-Fi ultra-portabil ce permite dispozitivelor mobile compatibile care suportă conectivitate Wi-Fi (fie el smartphone, tableta sau laptop), să se conecteze prin Wi-Fi la internet. Cu o interfaţă USB 2.0 de mare viteză, modemul oferă o viteză de descărcare de până la 21.6 Mbps şi o viteză de încărcare de până la 5.76 Mbps şi poate susţine până la cinci conexiuni simultane la internet.

Connect MF60 este disponibil în toate magazinele COSMOTE şi Germanos la preţul de 29 de lei (TVA inclus), împreună cu abonamentul COSMOTE XL pe doi ani. Cu acest abonament, utilizatorii beneficiază de un trafic inclus de 25 GB/lună şi acces la internet de mare viteză de până la 21.6 Mbps.

De altfel, COSMOTE România a creat pentru utilizatorii cu un apetit sporit pentru datele mobile pe telefon extraopţiuni de date care conţin valori mari de trafic, foarte utile ţinând cont că acest trafic poate fi utilizat şi conectând un laptop la internet (folosind telefonul mobil şi ca modem). Astfel, extraopţiunile Connect Mobile L şi XL oferă utilizatorilor 3 GB de trafic de date pentru 8,32 euro lunar (TVA inclus), respectiv 5 GB de trafic de date inclus lunar pentru 12,40 euro lunar (TVA inclus). COSMOTE oferă şi un plan tarifar special pentru conectivitatea pe laptop, cu cel mai mare volum de trafic de date inclus (150GB). În plus, pentru Cartela COSMOTE clienţii au la dispoziţie 1,5 GB trafic de date cu doar 7 euro credit lunar.

În prezent, reţeaua GSM a companiei asigură acoperire pentru 99% din populaţie şi aproximativ 90% acoperire teritorială. Ultimii doi ani au marcat o creştere accentuată a tehnologiei de internet mobil de mare viteză EVDO, accesibilă pentru 88% din populaţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii