Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oamenii din conducerea instituţiilor din cadrul Ministerului Mediului cu legături strânse la Constanţa şi Tulcea

ro

11 Jun, 2019 00:00 2348 Marime text
Faţă de celelalte ministere, Ministerul Mediului nu are atât de multe instituţii aflate în subordonare, sub autoritate sau în coordonare. Totuşi, în acestea găsim câteva persoane care au legături cu judeţele Constanţa sau Tulcea.
 
Ca subordonate, la Ministerul Mediului regăsim Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, unde Viorel Toma este preşedinte, Garda Naţională de Mediu, unde comisar general este Gabriela Dorojan, dar şi Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate, unde preşedinte este Răzvan Fazacaş. Instituţia sub autoritate este Administraţia Naţională de Meteorologie, unde director este dr. Elena Mateescu. Administraţia Fondului pentru Mediu - AFM Bucureşti este singura instituţie aflată în coordonare, iar director este Cornel Brezuică.
 
Comisar general adjunct la Garda de Mediu a rămas, de pe vremea guvernului condus de Sorin Grindeanu, fostul viceprimar de Tulcea Octavian-Marius Popa. El a fost viceprimar între 2004 şi 2007, iar între 2008 şi 2012 a fost deputat de Tulcea.
 
La Agenţia Naţională pentru Meteorologie, în lista conducerii se regăseşte şi directorul regional Dobrogea, Dumitru-Marius Coţofan.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii