Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate cu datorii la stat care aparţine unui consilier local din Eforie a câştigat o licitaţie organizată de Primăria Mangalia

ro

03 Jul, 2018 00:00 4290 Marime text
Primăria Municipiului Mangalia a atribuit un contract privind servicii de întreţinere şi amenajare spaţii verzi. Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) a fost de 748.903,9 lei.
Câştigătorul achiziţiei este Perfect Tree SRL, cu sediul social în Eforie Sud. Firma aparţine lui Vasile Balmuş, care este asociat unic şi administrator. Balmuş a fost, în mandatul trecut, consilier local PSD, apoi a devenit independent, pe finalul mandatului, şi era cunoscut drept un apropiat al fostului edil-şef de la Eforie Ion Ovidiu Brăiloiu. Ulterior, Balmuş s-a repoziţionat politic şi s-a înscris în PRM, pe listele căruia a devenit din nou consilier în acest mandat în CL Eforie.
 
Obiectul de activitate al societăţii vizează activităţi de întreţinere peisagistică. Potrivit Registrului Comerţului, în 2017, firma a înregistrat un profit de 241.605 lei şi are impozite şi taxe neplătite la termenul stabilit la bugetul de stat în valoare de 57.014 lei. Perfect Tree SRL are un număr mediu de 19 salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii