Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă sesiune de admitere la Școala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea

ro

11 Mar, 2022 12:48 2545 Marime text
Poliția de Frontieră, sursa foto: Poliția de Frontieră Română

Garda de Coastă informează că ersoanele care doresc să urmeze o formă de şcolarizare, iar apoi să activeze în cadrul structurii Poliţiei de Frontieră Române au acum posibilitatea de a se înscrie la sesiunea de admitere martie – mai 2022 a Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Astfel, candidaţii care au domiciliul ori reşedinţa în judeţele Constanța și Tulcea au la dispoziţie 240 de locuri pentru şcolarizare, dintre care două locuri sunt destinate persoanelor de etnie rromă, iar alte două minorităţilor.

Toate informaţiile legate de condiţiile pentru participarea la concurs, documentele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare, dar şi modul de organizare a recrutării sunt disponibile pe pagina de internet a Gărzii de Coastă, la adresa:
https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/n-garda-de-coast-informaii-de-interes-public-cariera-135/

De asemenea, pot fi solicitate informaţii şi telefonic, apelând numerele de telefon: 0241-641188 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Resurse Umane al Gărzii de Coastă (interior 26063, 26081). – pentru candidații care domiciliază pe raza județului Constanța, 0240-534180 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea. – pentru candidații care domiciliază pe raza județului Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii