Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră 29 de cetățeni străini au fost găsiți într-un TIR, ascunși printre haine

ro

11 Mar, 2022 11:01 1189 Marime text
Cetățeni străini ascunși, foto: Poliția de Frontieră

Autoritățile din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 29 de cetăţeni străini anunță vineri, 11 martie, Poliția de Frontieră.

Potrivit polițiștilor, cei 29 de cetățeni străini au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un autovehicul de transport marfă încărcat cu produse textile.

Vineri dimineață, la ora 5.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, produse textile din Turcia pentru o societate comercială de pe teritoriul Spaniei. 

În urma controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, oamenii legii au descoperit cetățenii străini. 

Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din diverse state - Egipt, Yemen, Eritreea, Siria, Congo, Irak, Guineea și intenționau să ajungă în mod ilegal în state din vestul Europei.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii