Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA face achiziţii masive. Despre ce este vorba

ro

03 Feb, 2017 00:00 3183 Marime text
La început de an, Societatea Naţională Nuclearelectrica SA organizează mai multe licitaţii publice pentru achiziţionarea de servicii şi bunuri.
 
Astfel, recent, în sistemul de achiziţii publice a fost publicat anunţul pentru licitaţia „Servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă şi asigurare piese de schimb pentru echipamentele de măsură Canberra din dotarea Departamentului Radioprotecţie şi a Laboratorului Chimic de la CNE Cernavodă“.
 
Potrivit anunţului, compania va contracta serviciile pentru o perioadă de patru ani, sub formă de patru sesiuni pe an, valoarea estimată a contractului fiind de 701.600 de euro, adică 3.157.620,96 de lei. Firmele interesate trebuie să transmită ofertele de preţ în euro.
 
Garanţia de participare este de 7.000 de euro, însă poate fi constituită şi în lei, la cursul de schimb euro - leu, iar garanţia de bună execuţie este de 10% din valoarea contractului sectorial (fără TVA) şi se constituie în conformitate cu art. 46, alin. (1) din HG 394/2016, printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări. Garanţia trebuie să fie irevocabilă. Instrumentul de garantare trebuie să prevadă că plata garanţiei se va executa necondiţionat, respectiv la prima cerere a entităţii contractante, pe baza declaraţiei acesteia cu privire la culpa persoanei garantate.
 
Pot fi declarate câştigătoare societăţile care îndeplinesc următoarele condiţii:

Cerinţa nr. 1

Operatorii economici care depun oferta în mod individual sau în asociere, subcontractanţii sau terţii susţinători nu trebuie să se afle în niciuna dintre situaţiile prevăzute la art. 72 şi 73 din Legea nr. 99/2016. Astfel, toţi operatorii economici participanţi la procedură (ofertanţi, ofertanţi asociaţi, terţi, susţinători, subcontractanţi declaraţi) vor completa şi depune odată cu DUAE declaraţia pe proprie răspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 72 şi 73 din Legea 99/2016 (Formularul III.2.1.1).
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante sunt:
Daniela Lulache - director general
Mihai Darie - director financiar
Mihai-Dan Gheorghievici - înlocuitor de drept director financiar
Laura Constantin - director Direcţia Juridică şi Afaceri Corporatiste
Tudor George Codruţ - înlocuitor de drept Director Direcţia Juridică şi Afaceri Corporatiste
Vlad Chiripuş - şef Departament Avizare Legalitate Documente
Cristina Bacaintan - înlocuitor de drept şef Departament Avizare Legalitate Documente
Cristina Nazarevscky - şef Departament Achiziţii
Dana Banea - înlocuitor de drept şef Departament Achiziţii
Anda Roxana Pistol - şef Birou Achiziţii Servicii şi Lucrări
Stella Ciulcov - înlocuitor de drept Şef Birou Achiziţii Servicii şi Lucrări
Marius -Mihail Marcuţă - economist specialist Birou Achiziţii Servicii şi Lucrări
Nicuşor Marian Şerban - director CNE Cernavodă
Dan Bigu - înlocuitor de drept director CNE Cernavodă
Vasile Simionov - inginer-şef Radioprotecţie SM&PSI CNE Cernavodă
Dorel Florin Albu - inginer operare CNE Cernavodă
Mitică Bărăitaru - ţef Laborator Dozimetrie Individuală
Cristina Bucur - şef Laborator Control Mediu
Ion Popescu - şef Serviciu Tehnic Radioprotecţie
Mariana Chiriac - şef Laborator Chimic
Nicolae Florescu - şef DDMSM. 

Cerinţa nr. 2

Operatorii economici care depun oferta în mod individual sau în asociere, subcontractanţii sau terţii susţinători nu trebuie să se regăsească în situaţiile prevăzute la art. 177, 178 şi 180 din Legea 99/2016.
 
Contractul se va atribui în funcţie de cel mai bun raport calitate-preţ în ceea ce priveşte preţul ofertei - 60%, preţul total ofertat, valoarea totală ofertată pentru piesele de schimb aferente mentenanţei corective - 35% şi perioada de garanţie acordată pieselor de schimb înlocuite în cadrul mentenanţei corective - 5%.
 
Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 3.03.2017, ora 16.00, termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6.03.2017, ora 16.00, iar data-limită de evaluare a ofertelor este 31.03.2017, ora 18.00. Perioada minimă de valabilitate a ofertei este de 90 de zile.
 
De asemenea, Societatea Naţională Nuclearelectrica SA caută să achiziţioneze servicii de etalonare surse de radiaţii Alfa/Beta/Gamma utilizate ca surse-etalon în activitatea de metrologie. Valoarea estimată a contractului este de 48.550 de lei, fără TVA, pentru serviciile care vor fi prestate pe o perioadă de 36 de luni de la data semnării contractului de ambele părţi. Pentru a fi eligibile, firmele trebuie să facă dovada deţinerii unui certificat constatator emis de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi a unei acreditări ISO 17025/2005 sau echivalent pentru laboratorul în care se va efectua serviciul de etalonare/calibrare. Termenul-limită de primire a ofertelor este 8.02.2017, ora 15.00, caietul de sarcini şi alte documente care trebuie completate pentru depunerea ofertelor putând fi solicitate până cel târziu 6.02.2017, ora 15.00. Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut.
 
În plus, Nuclearelectrica doreşte să atribuie contractul „Servicii de publicare anunţuri de valorificare a deşeurilor prin licitaţie publică cu strigare la sediul CNE Cernavodă“, valoarea estimată a contractului fiind de 2.670 de lei, fără TVA. Contractul constă în publicarea de anunţuri de valorificare a deşeurilor prin licitaţie publică cu strigare la sediul CNE Cernavodă, respectiv: publicare anunţ în ziare de circulaţie naţională, număr de anunţuri/an - 5; număr de cuvinte pe anunţ - maximum 225, cu litere distincte sau cu dimensiuni anunţ de maximum 90 cmp; culoare grafică - alb/negru; mod de apariţie - apariţie selectivă în datele comunicate de achizitor; număr de apariţii pe anunţ: 1.
 
Contractul va fi încheiat pe o perioadă de un an de la data semnării contractului. Datele de apariţie a anunţurilor vor fi stabilite de către achizitor. Termenul-limită de primire a ofertelor este 10.02.2017, ora 15.30.
 
Nuclearelectrica SA organizează licitaţie şi pentru „Servicii de spălătorie auto propriu Sucursalei CNE Cernavodă“, valoarea estimată a contractului fiind de 76.896 de lei, fără TVA. Serviciile se vor presta pe o perioadă de 24 de luni de la data semnării contractului de ambele părţi. Data şi ora limită până la care se pot transmite/depune ofertele este 10.02.2017, ora 15.00. Caietul de sarcini, propunerea de contract şi alte formulare solicitate a fi completate pot fi obţinute în urma unei solicitări transmise până pe 8.02.2016, ora 15.00, la adresa de email daniel.mircea@cne.ro.
 
Pentru efectuarea achiziţiei, este necesară postarea ofertei şi în catalogul de produse/servicii/lucrări al SEAP, accesibil la adresa www.e-licitatie.ro. Perioada minimă de valabilitate a ofertei trebuie să fie de 90 de zile de la termenul-limită de primire a ofertelor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii