Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi jandarmi la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa!

ro

18 Apr, 2023 11:52 1504 Marime text
Noi jandarmi la Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanţa!

Aceștia sunt absolvenţi ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, respectiv ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, promoția aprilie 2023.

Iată anunțul IJJ Constanța: 

Începând cu ziua de astăzi avem 14 colegi noi la Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanţa. Noii jandarmi sunt absolvenţi ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, respectiv ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, promoția aprilie 2023.

Le urăm bun venit în echipa noastră, mult succes în carieră şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru pe noul drum ales!, transmite ISU Constanța. 



Anunțul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța 

Vis împlinit pentru 12 tineri jandarmi!

Ziua de 18 aprilie 2023, este cu siguranță o zi care nu va fi uitată de cei 12 jandarmi care după parcurgerea examenelor de absolvire în cadrul școlilor de subofițeri jandarmi, au ales să își înceapă cariera militară la Grupare Mobilă Constanța.

Cei 12 tineri jandarmi își vor desfășura activitatea în cadrul detașamentelor de ordine publică, precum și în alte compartimente ale unității, unde timp de 6 luni sub îndrumarea unui tutore profesional și alături de ceilalți colegi cu experiență, vor deprinde tainele meseriei de jandarm.

Totodată, pe timpul ceremoniei de primire, tinerii jandarmi, au putut afla de la comanda unității informații despre istoricul unității, despre complexitatea și importanța misiunilor la care vor participa, dar și despre alte aspecte din viața de jandarm.

Colectivul unității le dorește mult succes în carieră și îi asigură de întreg sprijinul necesar!
           
        

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii