Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța anunță program special de vizitare în Ziua Marinei Române

ro

14 Aug, 2023 16:11 1029 Marime text
Muzeul de Istorie
  • În data de 15 august 2023 (Ziua Marinei Române, dar și sărbătoarea religioasă a Maicii Domnului) expozițiile Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța vor funcționa conform orarului stabilit pentru zilele lucrătoare.
 
În data de 15 august 2023 (Ziua Marinei Române, dar și sărbătoarea religioasă a Maicii Domnului) expozițiile Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța vor funcționa conform orarului stabilit pentru zilele lucrătoare, transmite un comunicat din partea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
 
Program de vizitare pentru obiectivele muzeului, 15 august 2023: 10.00 - 18.00.
 
Obiectivele deschise publicului sunt următoarele: Expoziția de bază a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC), Complexul arheologic Tropaeum Traiani - Adamclisi, Complexul arheologic Capidava și Muzeul Carsium (Hârșova) - Expoziția „Viața pe malul Dunării în mileniile V-IV a. Chr”.
 
În perioada sus-menționată, Muzeul Axiopolis Cernavodă este închis publicului întrucât face obiectul unor lucrări de reabilitare a clădirii. Această acțiune face parte dintr-un proiect al Primăriei Orașului Cernavodă, de cooperare transfrontalieră româno-bulgară.
 
Începând cu data de 27 octombrie 2022, Edificiul roman cu mozaic este închis publicului întrucât clădirea este în proces de reabilitare generală până în noiembrie 2023.
 
Având în vedere starea de degradare a clădirii Muzeului arheologic Histria, cu posibilitatea reală de a periclita integritatea fizică a vizitatorilor, se stopează în perioada 12 iunie - 31 august 2023 accesul vizitatorilor în acest muzeu.
 
Se va putea vizita în continuare cetatea Histria.
 
Costul biletului de intrare va fi de 10 lei și va include vizitarea cetății Histria.
 

„Vă așteptăm cu drag să vizitați obiectivele noastre!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Volumul patru din „Poveștile Mării Negre”, prin ochii lui Cristian Cealera: „Dobrogenii și turiștii trebuie să înțeleagă că regiunea are foarte multe povești de oferit”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii