Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Constanța plătește 62.000 de lei pentru recondiționarea panourilor electorale (document)

ro

28 Oct, 2016 00:00 2162 Marime text
În prag de alegeri parlamentare, Municipiul Constanța anunță organizarea unei licitații pentru lucrări de recondiționare, montare - demontare și transport panouri metalice stradale electorale. Societățile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe 31 octombrie. Valoarea fără TVA a contractului scos la licitație este de 62.523 de lei.

Panouri pentru candidați 

Municipiul Constanța anunță organizarea licitației pentru atribuirea contractului „Recondiționare, montare - demontare și transport panouri metalice stradale electorale”. Contractul presupune repararea, curățarea, vopsirea, transportul, încărcarea/descărcarea în și din auto, săpătură, montarea panourilor, umplerea gropilor cu pământ, demontarea acestor panouri și aducerea terenului la starea inițială pentru panouri metalice ce vor fi amplasate în locații reprezentative din municipiul Constanța, cu respectarea caietului de sarcini. Executantul are obligația de a asigura respectarea tuturor prevederilor legale, precum și siguranța în exploatare.
 
Atribuirea lucrărilor se va face pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut”, cerințele impuse prin caietul de sarcini și prezentul anunț fiind considerate cerințe minimale și obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gheorghe dinu 01 Nov, 2016 10:22 Primariile sa dea publicitatii adresele cu afisajul stradal din toate licalitatile din judet!
  • Gheorghe Dinu 01 Nov, 2016 10:20 Reconditionarea panourilor speciale pt afisajul afiselir candidatilor pentru Camera Deputatilor si Senat, este o masura necesara si civilizata , mai ales ca legislatia electorala este f stricta, candidatii neavand dreptul la benere ci doar la afisaj si pliante. Ca sa nu mai spun ca toti candidatii independenti sunt discriminati la timpii de antena, avand doar cateva minute alicate pe parcursul campaniei! Egalitate Da, dar Nu pentru căței! Ar fi de dorit ca Primaria care este obligata sa asigure pe panouri si spatii pt toti candidatii sa numeasca politisti locali cu responsabilitati privind accesul tuturor candidatilor inclusiv accesul candidatilor independenti si paza integritatii afiselor, pt ca in confirmitate cu legea nr.208/2015 a alegerilor Camerei Deputatilor si Senat, primarii si politia locala vor raspunde de integritatea afisajului. Bineinteles presa , care este supranumita si" cainele de paza a democratiei" ar trebui sa mediatizeze locurile unde panourile sunt vandalizate, candidatii care nu au putut afisa din cauza partidelor care ocupa mai mult spatiu decat cel alocat. Se impune, si poate presa va cere, ca toate primariile sa publice in presa sau pe online, locurile pentru afisajul electoral din toate localitatile judetului Constanta, fie municiupiu, oras, comuna sau sat. Singurul care a publicat o astfel de decizie este primarul mun. Constanta, fapt pt care il felicit.