Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol. Comasarea a două bunuri a fost publicată în Monitorul oficial

ro

14 Dec, 2018 00:00 2927 Marime text
Hotărârea privind actualizarea anexei nr. 15 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705 din anul 2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a fost publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 1054 din data de 13 decembrie 2018
Astfel, se comasează două imobile aflate în administrarea Ministerului Sănătăţii prin Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, se aprobă actualizarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, ca urmare a actualizării valorilor de inventar şi se aprobă înscrierea unui imobil aflat în administrarea Ministerului Sănătăţii prin Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.
Bunul imobil denumit gard din prefabricat, care se află pe strada Ovidiu în localitatea Techirghiol, în suprafaţă de 180 mp, se comasează cu Pavilion A - secţia de copii handicapaţi neuropsihomotor, clădire cu regim de înălţime P+3E, în suprafaţă de 848 mp, situată în Techirghiol, pe strada Ovidiu.
De asemenea, în inventarul centralizat se înscrie imobilul denumit sală CFM şi grădiniţă cu sală de mese, suprafaţa fiind de 444 mp - suprafaţa construită, situat pe strada Ovidiu, din localitatea Techirghiol, valoarea acestuia fiind de 576.015 lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii