Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în VDM Mobilart SRL. Se deschide punct de lucru în Constanța

ro

19 Nov, 2016 15:51 2172 Marime text
Marius Mihai și Marius Constantin Comănoiu, în calitate de asociați ai VDM Mobilart SRL au luat câteva hotărâri în cadrul Adunării Generale a Asociaților.
 
Astfel, s-a dispus retragerea din societate a lui Marius Constantin Comănoiu, care cesionează la valoarea nominală cele 10 părți sociale pe care le deține către Marius Mihai.  De asemenea, s-a cooptat în calitate de asociat Nicolae Vasile, din Constanța care vine cu aport la capitalul societății de 200 lei. Cooptat ca asociat a fost și Daniel Tudor Sima, tot din Constanța, care a venit, de asemenea, cu un aport la capitalul social de 200 lei.
 
Prin urmare, capitalul social a fost majorat cu suma de 400 lei. Astfel, cei trei dețin câte 33,34% capital social și câte 33,34 % participare la profit și pierderi.
 
S-a mai hotărât deschiderea unui punct de lucru în Constanța, pe strada Interioară, și schimbarea obiectului principal de activitate în „Fabricarea de mobilă pentru bucătării” și se trece în secundar „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii