Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:42 29 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Wave House SRL, societate care ridică un bloc de șapte etaje în Mamaia

ro

19 Apr, 2022 00:00 1287 Marime text
  • Capitalul social al firmei a fost majorat de către asociați
 
Cea mai recentă decizie luată de asociații din cadrul Wave House SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Popescu Cristian Ştefan şi Popescu Mihaela Vica, în calitate de asociaţi ai societăţii Wave House SRL, au hotărât, în urma şedinţei AGA, din data de 8 martie 2022 să majoreze capitalul social al firmei de la 12.000 lei la 80.000 lei, conţinând 8.000 de părţi sociale, a 10 lei/1 p.s.
 
Popescu Cristian Ştefan a majorat capitalul social prin vărsarea sumei de 59.600 lei. Popescu Mihaela Vica a majorat capitalul social prin vărsarea sumei de 8.400 lei.
 
În urma acestei majorări, structura capitalului social de 80.000 lei, a 8.000 p.s. este următoarea:
– 70.400 lei vărsaţi de Popescu Cristian-Ştefan, având 7.040 părţi sociale, a 10 lei/1 p.s;
– 9.600 lei vărsaţi de Popescu Mihaela Vica, având 960 părţi sociale, a 10 lei/1 p.s.
Participarea la profit şi pierdere va fi următoarea:
– 88% către Popescu Cristian Ştefan;
– 12% către Popescu Mihaela Vica.
 
Totodată, se revocă din funcţia de administrator Popescu Mihaela Vica. Se numeşte în funcţia de administrator al societăţii Popescu Cristian Ştefan pe o perioadă de 50 de ani cu puteri depline.
 

Reamintim că în februarie 2022, gAenția pentru Protecția Mediului Constanța a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul imobiliar de pe raza UAT Năvodari, implementat de societățile Wave House SRL, Gas Port Oil SRL și Gazzo Premium SRL. Este vorba de proiectul „Construire imobil D+P+7E – locuințe colective cu parcare la demisol, spații comerciale la parter și realizare spații tehnice”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 2, str.Promenada Năvodari, FN, lot 2/1/1/2 + 2/1/1/1/2, județul Constanța.
 
Wave House SRL, în datele Registrului Comerțului 

Înființată în anul 2013, societatea are sediul social în Năvodari. Wave House SRL este controlată de Mihaela Vica Popescu și Cristian Ștefan Popescu.
 
Cristian Ștefna Popescu mai este în firmele Basic Management SRL, Beauty Wave Spa SRL, Wave Panoramis SRL. Mihaela Vica Popescu mai este în Agimob Smart Năvodari SRL, Beauty Wave Spa SRL, Dreamwave Land SRL și Miha Cryo Slim Center SRL. Wave House SRL este asociată în Wave Panoramis SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce răspuns au primit investitorii care ridică un bloc de șapte etaje în Mamaia

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii