Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma controlată de grecii Antonios Gioxas şi Ioannis Skantzikas

ro

04 Apr, 2019 00:00 2722 Marime text
Antonios Gioxas şi Ioannis Skantzikas, cetăţeni greci, asociaţi în cadrul societăţii Iolkos Invest SRL, înmatriculată la Registrul Comerţului Constanţa, s-au întrunit în Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţilor din data de 19.02.2019.
 
Astfel, s-a decis schimbarea obiectului principal de activitate din „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“ în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale nerezidenţiale“. De asemenea, s-a decis completarea obiectului secundar de activitate cu următoarele: repararea articolelor fabricate din metal, repararea altor echipamente, instalarea maşinilor şi echipamentelor industriale, dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor, lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă subterane, construcţia de poduri şi tuneluri, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate telecomunicaţii, construcţii hidrotehnice, comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră, comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria textilă şi al maşinilor de cusut şi de tricotat, hoteluri alte facilităţi de cazare similare.
 
Precizăm că Ioannis Skantzikas este una şi aceeaşi persoană care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-şef al municipiului Constanţa cu 600.000 de euro. Ioannis Skantzikas mai este asociat în Black Sea Suppliers SRL, Europroiect SRL, InstalatoruL SRL, Iolkos Invest SRL, Metal Trade SRL, Oro Construct SRL, Oro Invest SRL. La rândul său, Skantzikas Nikolaos este asociat în Ammos Wave SRL şi Oro Construct SRL.
 
Citeşte şi:
 
Grecul Ioannis Skantzikas nu mai este administrator al societăţii Innotube SRL
 
Grecii de la Blue Beach vor ridica un ansamblu imobiliar în Mamaia. Legături cu fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre

Grecii Nikolaos Skantzikas şi Theodoros Skandalidis şi-au făcut o firmă nouă. Cu ce se va ocupa

Ioannis Skantzikas şi Antonios Gioxas au stabilit Europroiect SRL a fuzionat cu Oro Invest SRL

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii