Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:52 24 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră „Putem spune destul de sigur că vom redeschide terasele de la 1 iunie; 15 iunie pot fi redeschise şi plajele”

ro

26 May, 2020 21:40 909 Marime text
  • De la 1 iunie vor fi aplicate noi măsuri de relaxare.
  • Se anunță redeschiderea teraselor.
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat marţi că de la 1 iunie vor fi aplicate noi măsuri de relaxare şi a dat exemplul teraselor, care vor fi redeschise cu condiţia păstrării distanţării fizice.

"La sfârşitul acestei săptămâni vom avea şi evaluarea acestei prime perioade de 14 zile de relaxare şi vom putea spune şi măsurile de relaxare care vin după 1 iunie. Deocamdată putem spune destul de sigur că vom redeschide terasele. (...) Păstrăm aceeaşi distanţare socială, de un metru şi jumătate, şi precauţii pentru locurile comune, cum sunt toaletele. Pot fi mai multe măsuri, dar evaluarea o vom face la sfârşitul acestei săptămâni. Vor apărea ordine de ministru comune în care vom relata şi zonele care se vor deschide, dar vom avea şi acele măsuri care dau modul de desfăşurare şi funcţionare a acestor activităţi care vor fi relaxate", a declarat, la B1TV, ministrul Sănătăţii.


Nelu Tătaru a adăugat că din 15 iunie pot fi redeschise şi plajele iar din lunile iulie-august, românii să aibă "o viaţă cvasi-normală".

Ti-a placut articolul?

Comentarii