Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Marcel Vela a decis. Liber la concursuri pentru trecere în corpul ofițerilor!

ro

25 May, 2020 16:15 1675 Marime text
  • Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a aprobat astăzi, 25 mai 2020, demararea procedurilor pentru organizarea concursurilor pentru trecerea agenților/subofițerilor/ maiștrilor militari în corpul ofițerilor.
  • În perioada imediat următoare, la nivelul structurilor MAI se va identifica numărul de funcții care pot fi ocupate prin acest tip de concursuri, în funcție de necesitățile operative ale domeniului de activitate.
Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a aprobat astăzi, 25 mai 2020, demararea procedurilor pentru organizarea concursurilor pentru trecerea agenților/subofițerilor/ maiștrilor militari în corpul ofițerilor.

În acest sens, în perioada imediat următoare, la nivelul structurilor MAI se va identifica numărul de funcții care pot fi ocupate prin acest tip de concursuri, în funcție de necesitățile operative ale domeniului de activitate.

Decizia a fost luată în urma analizei realizate la nivelul conducerii MAI referitoare la deficitul de personal, care, la acest moment, se situează la circa 13% (ex: Poliția Română peste 14%, Jandarmeria Română peste 10%, Poliția de Frontieră cca 9%, IGSU peste 10%).

Sursa foto: Facebook /Marcel Vela
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii