Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu și-a făcut cont de Tik-Tok pentru a comunica mai ușor cu tinerii

ro

10 Nov, 2023 19:56 857 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook
  • Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă în Baia Mare, că şi-a făcut cont şi pe Tik-Tok, unde are peste 7.000 de urmăritori, pentru a comunica mai uşor cu tinerii, îndeosebi.
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă în Baia Mare, că şi-a făcut cont şi pe Tik-Tok, unde are peste 7.000 de urmăritori, pentru a comunica mai uşor cu tinerii, îndeosebi, conform Agerpres.

„Orice om politic trebuie să comunice cu toate categoriile. Există o categorie de vârstă în România, mai ales cei tineri, care nu mai consumă alt tip de media din păcate. Am primit anul trecut, atunci când eram preşedinte interimar la Senat, peste 10.000 de tineri din şcolile şi liceele din România, în vizită în Senatul României, şi îi întrebam adeseori de unde se informează. Să ştiţi că principala sursă de informaţie pentru tineri este Tik-Tok-ul. Avem în România şapte milioane de utilizatori ai acestei platforme şi încerc, în măsura timpului, pentru că aţi văzut că nu prea am timp, să postez pe Tik-Tok, dar încerc să mă adresez şi acestei generaţii. Folosesc orice mijloc de comunicare pentru că eu cred că e necesar ca proiectele statului, în general, proiectele persoanelor publice să ajungă la cunoştinţa tuturor", a spus Alina Gorghiu.


Ministrul Justiţiei s-a întâlnit în cursul zilei de vineri cu judecători, procurori şi avocaţi din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa Năsăud.

În cursul serii de vineri, Alina Gorghiu va participa la Gala Liberală, alături de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

La conferinţa de presă au mai fost prezenţi: prefectul judeţului Maramureş, Rudolf Stauder, deputatul PNL Călin Bota şi senatorul PNL Cristian Niculescu Ţâgârlaş.


Citește și:
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „De-acum, deținuții au o a doua șansă! Aceștia vor avea acces la mai multe programe de calificare profesională”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii