Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea „Eforturile noastre trebuie concentrate spre îndeplinirea angajamentelor pe care ni le-am asumat în fața cetățenilor”

ro

30 Oct, 2023 16:45 730 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: Pexels
  • Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat astăzi 40 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 486.348.968,44 de lei.
 
Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat astăzi 40 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 486.348.968,44 de lei, transmite un comunicat din partea Ministerului Dezvoltării.
 
Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare a apelor uzate, extinderea unor conducte de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.
 

„Nu trebuie să uităm că suntem în serviciul public, iar eforturile noastre trebuie concentrate spre îndeplinirea angajamentelor pe care ni le-am asumat în fața cetățenilor! De aceea, atât eu, cât și colegii mei din minister suntem în contact permanent cu autoritățile locale pentru implementarea proiectelor pe care le derulează sau urmează să le implementeze pentru că, doar împreună și prin eforturi constante, putem contribui la acea modernizare și eficientizare a statului pe care ne-o dorim atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare!”, a precizat ministrul Dezvoltării, a încheiat sursa citată.

 

Citește și:
MDLPA: Sprijin pentru finalizarea proiectelor finanțate din fonduri europene derulate de unitățile administrativ-teritoriale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii