Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătăţii a aprobat Spitalul Judeţean va organiza concursuri de angajare

ro

04 Oct, 2012 01:00 3082 Marime text

Spital_-_Spitalul_Judetean.jpgSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a angajat deja cinci asistente pentru Centrul Multifuncţional Băneasa. Cele cinci cadre medicale vor urma un curs de instruire la Unitatea de Primiri Urgenţe. Cursul vizează instruirea asistentelor cu privire la rezolvarea situaţiilor de urgenţă, precum acordarea primului ajutor în caz de stop cardiac. „Centrul Multifuncţional Băneasa deja a început să funcţioneze. Vom organiza cât de curând şi concurs de angajare pentru trei medici: un specialist de medicină generală, un ginecolog şi un pediatru", a explicat managerul Spitalului Judeţean, dr. Dănuţ Căpăţînă.

 spital_-_Dan_Capatana_020.jpg

De altfel, Spitalul Judeţean va dota în viitorul apropiat cabinetelor centrului cu materiale sanitare necesare activităţilor medicale. Reamintim că noua structură a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, care include Centrul Multifuncţional de la Băneasa şi Spitalul de Ftiziologie de la Agigea, a fost avizată pozitiv de Ministerul Sănătăţii. Prin urmare, la Băneasa vor exista câte un cabinet de Pediatrie, Medicină Internă şi Ginecologie, o linie de gardă şi zece paturi pentru internările de zi.

Mai mult, în urma unei adrese primite de la Ministerul Sănătăţii, cea mai mare unitate sanitară din Dobrogea poate face angajări pe posturile vacantate din 1 ianuarie. „În aşa fel, vor organiza concursuri de angajare pentru 35 de cadre medicale, atât medici, cât şi asistenţi medicali", a conchis dr. Dănuţ Căpăţînă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii