Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Dezvoltării Care e suma virată pentru decontarea facturilor la 15 obiective finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“

ro

13 Jan, 2023 11:32 1097 Marime text
Sursa foto: Facebook MDLPA

Potrivit unui comunicat de presă, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat suma de 32.241.249,31 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 15 obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“.
 
Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, extinderea unor rețele de apă potabilă și înființarea unui sistem de apă uzată.
 

„După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apă, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile”, se mai precizează în comunicat.

 
Citește și:
Proiecte pentru asfaltarea drumurilor din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Valoarea lor este de aproape 10 milioane de lei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii