Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Midia Marine Terminal are director economic nou

ro

02 Aug, 2019 00:00 1925 Marime text
Consiliul de Administraţie al Midia Marine Terminal SRL, întrunit la data de 28 iunie 2019, cu respectarea cerinţelor legale şi statutare, în prezenţa lui Claudiu Mihai Contanu, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, şi a lui Ioan Tăuş, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie, cu unanimitate de voturi, a adoptat o decizie importantă.
 
Astfel, Consiliul de Administraţie a luat act de încetarea mandatului şi a calităţii de director economic al societăţii, începând cu data de 1 iulie 2019, a lui Vasile-Gabriel Manole. Începând cu data de 1 iulie 2019, a fost numit în funcţia de director economic al Midia Marine Terminal SRL Adrian Tohanean. Începând cu data numirii, directorul economic va exercita atribuţiile stabilite în sarcina sa conform prevederilor legale aplicabile şi ale Actului Constitutiv al Societăţii, va angaja legal societatea în relaţiile cu terţii, în actele juridice cu conţinut şi efect patrimonial, prin semnătură conjunctă împreună cu directorul general, respectiv va exercita dreptul de semnătură secundă în actele sau operaţiunile cu conţinut sau efect patrimonial, inclusiv dreptul de semnătură secundă în relaţiile cu băncile.
 
Ioan Tăuş, director general şi membru al Consiliului de Administraţie al societăţii, a fost împuternicit pentru a semna actele juridice cu privire Ia îndeplinirea tuturor formalităţilor legale, inclusiv de publicitate/opozabilitate faţă de terţi, referitoare la încetarea exercitării de către Vasile-Gabriel Manole a funcţiei de director economic al societăţii şi numirea lui Adrian Tohanean în funcţia de director economic. Decizia consiliului de administraţie al societăţii Midia Marine Terminal SRL din data de 28 iunie 2019 a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii