Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baurzhan Nurgaliyev este noul administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Midia Marine Terminal SRL, din Năvodari

ro

07 Feb, 2024 11:33 918 Marime text
 
 
  • Conform Termene, asociaţii Midia Marine Terminal SRL sunt KMG International N.V., cu sediul social în Amsterdam, Olanda, reprezentată legal de Moby Henke, şi KazMunayGas Trading A.G., cu sediul în Paradiso, Elveţia.
 
 
KMG International N.V., cu sediul social în Amsterdam, Olanda, reprezentată legal de Moby Henke, şi KazMunayGas Trading A.G., cu sediul în Paradiso, Elveţia, asociaţi ai societăţii Midia Marine Terminal SRL, cu sediul social în Năvodari, Portul Midia, Danele 1-4, Clădire Grup Social, judeţul Constanţa, au adoptat cu unanimitate de voturi următoarea hotărâre:
 
Articolul 1 - Se revocă din funcţiile de administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Midia Marine Terminal SRL Claudiu Mihai Contanu începând cu 15 noiembrie 2023 (ultima zi de mandat 14 noiembrie 2023).
 
Articolul 2 - Se aprobă alegerea lui Baurzhan Nurgaliyev, cetăţean kazah, născut la data de 21.07.1977 în Kazahstan, cu reşedinţa în România, în calitate de administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Midia Marine Terminal SRL pentru un mandat începând cu data de 15 noiembrie 2023 şi până la data de 31 mai 2025, data expirării mandatului actualilor membrii ai Consiliului de Administraţie.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României partea a IV-a cu numărul 570 din data de 5 februarie 2024.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 7 februarie 2024, SC Midia Marine Terminal SRL a fost fondată în 2007, are sediul social pe strada Portul Midia, Danele 1-4, Năvodari, județ Constanța.
 
Conform Termene, asociaţii Midia Marine Terminal SRL sunt KMG International N.V., cu sediul social în Amsterdam, Olanda, reprezentată legal de Moby Henke, şi KazMunayGas Trading A.G., cu sediul în Paradiso, Elveţia.
 
KMG International N.V., Rompetrol Well Services SA, ambele din Prahova, Rompetrol Rafinare SA, din Constanța, Rompetrol Logistics SRL, tot din Prahova, Oilfield Exploration Business Solutions SA și în Fondul de Investitii în Energie Kazah-Roman SA, din București.
 
Contanu Claudiu - Mihai apare în Emm Delux Wash SRL, din Ilfov, Bragadiru.
 
Neculae Sorin apare în Midia Green Energy SA, din Năvodari, Constanța, dar și în Global Security Sistem SA, Rompetrol Financial Group SRL, KMG Rompetrol Development SRL și în Fondul de Investitii în Energie Kazah-Roman SA, din Bucuresti
 
Taus Ioan apare în Petrion Servicii Maritime SRL.
 
Pentru anul  2022, Midia Marine Terminal SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 89.983.912 de lei și un profit net de 3.946.601 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Almma Contractors Group SRL, din Constanța, va repara Pavilionul B3 din Cazarma 888 Mihail Kogălniceanu! (DOCUMENT)
 
Midia Marine Terminal a finalizat cu succes lucrările la terminalul offshore

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii