Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:22 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mese calde pentru preșcolari și școlari. Primăria Constanța cumpără servicii de catering pentru implementarea proiectului (document)

ro

18 Oct, 2018 00:00 766 Marime text
Primăria Municipiului Constanța organizează o licitație pentru servicii de catering aferent proiectului „Măsuri integrate pentru o viațǎ mai bună”. Valoarea estimată a proiectului este 291.840 de lei, iar termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 29 octombrie 2018.
 
Obiectul contractului de achiziție publică îl constituie prestarea serviciilor de catering, respectiv pregătirea, prepararea și transportul/livrarea hranei pentru preșcolarii/școlarii beneficiari ai proiectului. Termenul limită de primire oferte este 29.10.2018, ora 11:00. Ofertele se vor deschide în data de 29.10.2018, ora 13:00.
 
Ofertanții vor prezenta lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați, prin raportare la  data limită de depunere a ofertelor. Din lista serviciilor realizate în ultimii 3 ani, ofertantul va face dovadă că a prestat servicii similare, la nivelul unuia sau mai multor contracte în valoare cumulată de minim 200.000 lei fără TVA.  Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului este „prețul cel mai scăzut”. Conform caietului de sarcini, ca măsură de stimulare a participării la educație, prestarea serviciilor de catering se va desfășura pe o perioadă de 2 ani școlari (16 luni aferente) și presupune asigurarea unei mese calde pentru 25 de preșcolari, 100 de școlari din clasele I, II, III, V, VI și VII, 25 de școlari din clasa a IV-a și 20 de școlari din clasa a VIII-a.
 
Tipul mesei este masa de prânz, reprezentând un procent de 50% din rația zilnică medie și va fi compusă din trei feluri de mâncare, astfel: felul 1 - supe, ciorbe, borșuri, creme, gustări calde, felul 2 - grătar, fripturi, șnițele etc + garnituri și salatre, mâncăruri, desert - prăjituri, tarte, fructe proaspete, compoturi, budinci, iaurturi, dulciuri bucătărie. Pentru persoanele cu diferite regimuri alimentare, se va adapta meniul în funcție de starea de sănătate a acestora și de recomandările medicilor.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare lansat de municipalite.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Traian 18 Oct, 2018 08:00 Cred ca va băieți joc. Mese calde pentru preșcolari și postat meniu de restaurant