Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:13 29 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinarii militari promovează cariera militară în județul Botoșani (GALERIE FOTO)

ro

08 Nov, 2022 12:11 665 Marime text
foto: Forțele Navale Române
Forțele Navale Române desfășoară, în perioada 8-10 noiembrie, o campanie de promovare a carierei militare în județul Botoșani, pentru a prezenta elevilor de gimnaziu și liceu ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ și formare profesională din Constanța și Mangalia.

În zilele de marți, 8 noiembrie, și miercuri, 9 noiembrie, în intervalul orar 09.00-17.00, la Sala Cinema „Unirea” din Municipiul Botoșani, marinarii, scafandrii militari, infanteriștii marini, studenții și elevii militari de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale și de la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța organizează o expoziție interactivă, la care sunt așteptați sute de elevi botoșăneni., transmit Forțele Navale Române. 

La deschiderea oficială a campaniei, care a avut loc marți, 8 noiembrie, au fost invitați reprezentanți ai autorităților locale botoșănene, ai Inspectoratului Școlar Județean Botoșani și comandantul garnizoanei Botoșani.

Potrivit sursei citate, Joi, 10 noiembrie, reprezentanții Forțelor Navale Române vor interacționa cu elevii din Darabani, la Casa de Cultură din localitate, între orele 10.00-12.00, și cu elevii din Dorohoi, în intervalul orar 15.00-18.00, la Sala Cinema a municipiului.

La activitățile de promovare, elevii din Darabani și Dorohoi vor avea ocazia să viziteze expoziția de tehnică și armament și să cunoască mai bine oportunitățile și beneficiile oferite de o carieră în Armata României.

În cele trei zile de escală, echipajul Marinei Militare prezent în județul Botoșani și reprezentanți ai Centrului Militar Județean Botoșani se vor întâlni cu peste 1.500 de elevi de gimnaziu și liceu, cărora le vor adresa invitația de a face parte din marea familie a Forțelor Navale Române.


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii