Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinarii militari își cinstesc eroii. Evenimente la Constanța, Mangalia, Tulcea, și Brăila

ro

10 Aug, 2021 17:38 1605 Marime text
  • La Constanța, ceremonia va avea loc la Monumentul Crucea Marinarilor, de pe faleză, începând cu ora 08.30, iar la Mangalia, la Monumentul Marinarului Erou, de la ora 08.30.
  •  Începând cu ora 09.00, Flotila Fluvială organizează, în porturile militare Brăila și Tulcea, ceremonii militare și religioase cu apeluri solemne și lansări de ancore de flori.
Marinarii militari vor organiza cu prilejul Zilei Recunoștinței ceremonii militare sâmbătă, 14 august, la Constanța, Mangalia, Tulcea și Brăila, pentru a aduce un pios omagiu tuturor celor care s-au jertfit pentru țară și își dorm somnul de veci în adâncul apelor.

La Constanța, ceremonia va avea loc la Monumentul Crucea Marinarilor, de pe faleză, începând cu ora 08.30, iar la Mangalia, la Monumentul Marinarului Erou, de la ora 08.30. Începând cu ora 09.00, Flotila Fluvială organizează, în porturile militare Brăila și Tulcea, ceremonii militare și religioase cu apeluri solemne și lansări de ancore de flori.

Totodată, în portul militar Constanța, va fi organizată, la ora 10.00, o festivitate de acordare a unor embleme, plachete și medalii personalului militar și civil, care a obținut rezultate meritorii la concursuri specifice și în procesul de instrucție din ultimul an.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii