Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Mitrea, fostul şef al ABADL, revocat din funcţia de administrator al Utilnavorep SA

ro

18 May, 2018 00:00 4287 Marime text
În urma şedinţei din 23.03.2018, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Utilnavorep SA, cu majoritatea voturilor acţionarilor prezenţi, a luat o decizie importantă.
 
Astfel, a fost descărcat de gestiune administratorul Marian Mitrea pentru mandatul 2015-2019, care a încetat la data de 1.04.2018, ca urmare a demisiei. Marian Mitrea a fost revocat din funcţia de administrator, începând cu data de 1.04.2018. O altă decizie se referă la prelungirea mandatului administratorului Rodica Ciubotaru, până în data de 1.09.2019, aceasta devenind membru deplin în Consiliul de Administraţie. Indemnizaţia administratorului Rodica Ciubotaru pentru acest mandat este de 3.537 de lei brut/lună. Nu în ultimul rând, a fost actualizat actul constitutiv al societăţii, şi, în consecinţă, au fost împuterniciţi membrii Consiliului de Administraţie, Sorin Mitrea - preşedinte, Rodica Ciubotaru - membru şi Adela Diaconescu - membru, în vederea semnării actului constitutiv actualizat.
 
Reamintim că, anul trecut, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea lui Marian Mitrea, fostul şef al Apelor Dobrogea Litoral, la trei ani de închisoare cu executare. Marian Mitrea a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei. În primă instanţă, Tribunalul Constanţa a dispus condamnarea fostului director al Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Decizia Tribunalului a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa atât de Marian Mitrea, cât şi de procurorii DNA.
 
Citeşte şi:
 
Trei ani cu executare Directorul uneia dintre cele mai importante instituţii din Constanţa merge la închisoare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii