Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga 1 Farul Constanţa, eşec în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

ro

12 Dec, 2021 19:43 2588 Marime text
  • În clasament, Farul se află pe locul şapte, cu 29 de puncte, având opt victorii, cinci egaluri şi şase înfrângeri, golaveraj 21-11.
 
Farul Constanţa a disputat astăzi meciul din etapa a 19-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare Sepsi Sfântu Gheorghe.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, unicul gol al întâlnirii aparţinându-i lui Mitrea, care a punctat în minutul 7, din penalty.

Formația noastră a cedat la limită, dar după un joc pe care l-a dominat clar. Farul a avut inclusiv un gol anulat pentru un presupus ofsaid, dar și un penalty neacordat în finalul partidei, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Sepsi (antrenor, Cristiano Bergodi): Niczuly - Dimitrov (44 Aganovic), Ninaj, Mitrea, Ispas (59 Dumitrescu) - Bărbuț (59 Golofca), Eder, Pâun, Ștefănescu - Achahbar (70 Fofona), Luckassen (70 Chunchucov). Rezerve: Began - Tincu, Damașcan, Bojic.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer - Purece (59 Pires), Artean, Ciobanu (59 Chițu) - Ely (75 Sali), Betancor (39 Petre), Pitu (59 Grameni). Rezerve: Brănescu - Buta, Dobrosavlevici.

În clasament, Farul se află pe locul şapte, cu 29 de puncte, având opt victorii, cinci egaluri şi şase înfrângeri, golaveraj 21-11.

„Marinarii“ se găsesc în acest moment la un punct de poziţia a şasea, ultima care asigură accesul în play-off.

În etapa viitoare, echipa de pe litoral întâlneşte pe teren propriu CFR Cluj, campioana României. Partida e programată joi, 16 decembrie, de la ora 20.30.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sura foto: Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii