Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mânca exclusiv fructe și legume crude Un maratonist a traversat Europa desculț, fără rucsac, fără bani. De ce surpriză a avut parte la malul mării (galerie foto+video)

ro

06 Sep, 2020 17:06 2357 Marime text
  • Premieră mondială care se desfășoară duminică, 6 septembrie la Constanța.
Florian Gomet, un explorator extrem și un atlet vegan crud, a ajuns în fața Cazinoului din Constanța pe 6 septembrie la ora 16.00 după a traversat Europa desculț, fără rucsac, fără bani și în timp ce mânca exclusiv fructe și legume crude.

Florian a traversat 8 țări. A alergat în medie un maraton pe zi și un total de 3532 km din Franța până la Marea Neagră. Această expediție este filmată de T Prod și un film va fi lansat la nivel internațional în 2021. Usain Bolt, cel mai mare sprinter din toate timpurile și Eliud Kipchoge, deținătorul recordului mondial pe distanțe lungi vor participa, de asemenea, la film.

Dar....maratonistul a avut parte și de un moment emoționant la malul mării. Echipa franceza care îl filmează, a adus la Constanța cu avionul din Franța pe logodnica, mama și bunica maratonistului. Aici le-a văzut, la finish.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii