Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai sunt 13 zile până la 1 Mai „Mastodonţii” de beton de lângă hotel Condor îţi fură ochii în Mamaia (galerie foto)

ro

17 Apr, 2013 00:00 2635 Marime text
De inaugurarea oficială a sezonului estival ne mai despart doar aproximativ două săptămâni. Se tot vorbeşte despre forfota hotelierilor, a agenţilor economici, despre pregătiri peste pregătiri astfel încât staţiunea „de fiţe” a litoralului românesc să arate perfect la 1 Mai.

Atâta doar că realitatea din Mamaia dovedeşte că staţiunea este încă departe de a fi perfectă. Dincolo de lemnele putrezite, de vegetaţia uscată asupra cărora am atras atenţia în ediţiile trecute, Mamaia se poate „lăuda”, şi în 2013, cu o impresionantă colecţie de clădiri aflate în construcţie.

La unele dintre acestea încă se lucrează. Altele, însă, par a fi fost abandonate.
Clădirea din imagine este în construcţie şi se află în zona Cazinoului din Mamaia. „Mastodontul” de beton îţi fură ochii chiar pe bulevardul Mamaia, fiind situat în imediata apropiere a Hotelului Condor. Cu aşa „tentaţie” de beton, este clar că turiştii îşi vor dori să revină în staţiune. Menţionăm că pe obiectiv nu figura nicio plăcuţă cu datele de identificare ale constructorului.
Până la 1 Mai mai sunt 13 zile. Welcome to Mamaiaaa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • n.v.t. 19 Apr, 2013 17:28 IMPORTANT ESTE SA AVEM CLUBURI DE NOAPTE SI FETITE FRUMOASE CA IN REST NU MAI CONTEAZA NU??? CA DOAR ACEST LUCRU AJUTA LA PROMOVAREA TURISMULUI PE LITORAL ROMANESC...AVEM CLUBURI DE NOAPTE AVEM DE TOATE..
  • in numele constantenilor indignati 17 Apr, 2013 13:18 eu cred ca pe "ultima 100 de m" da totul(ma refer la spatiile verzi pe care se construieste), distruge totul; ne-am lasat la "cheremul" unor batrani care pt un pui jigarit si 1l de ulei fac orice, nu le pasa, ei oricum "se duc" in curand. RUSINE! Faceti ceva oameni buni
  • cristina 17 Apr, 2013 09:52 mastodontii din beton se numesc 'vile' si au impanzit toata statiunea, dar mai ales malul ghiolului, care sta sa cada.Reporterii Ziua, n-ati vazut si soseaua sfaramata de-a lungul statiunii pentru alimentarea acestor masodonti, in conditiile in care Mazare spune iarna ca nici cu nisip nu arunca sa nu strice soseaua ??Betoanele de pe plaja, sosele asfaltate pe plaja, la capatul Mamaiei ca sa ajungi la minunatele cluburi nu le-ati vazut ?? Cine si cum da avizele pentru aceste constructii, dupa ce criterii PUB??De ce nu faceti o ancheta in acest sens, totul e distrus in statiune, ca si in oras de altfel!!!
  • raspuns la comentariul de mai sus 17 Apr, 2013 08:37 Si daca nu e nimeni de acord de nu se face nimic? De ce se construieste in continuare pe plaja? Parcul Tabacarie arata deplorabil!!! O sa ajungem orasul fara parcuri in curand...
  • mazare vinde tot spatiul verde 17 Apr, 2013 00:32 Cina naiba este de acord cu ceea ce face el?