Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe zboruri anulate pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța. Ce spune conducerea

ro

30 Jun, 2022 10:22 2037 Marime text


Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” a înregistrat mai multe curse anulate pentru luna iulie 2022, așa cum ne-a precizat conducerea aeroportului, prin director Bogdan Artagea. Mai bine de jumătate din cursele planificate pentru luna iulie, cu destinație Istanbul, curse ale operatorului Turkish Airlines au fost anulate de cel din urmă.

„Da, au fost anulate mai multe curse. Din cele 16 curse care erau planificate de Turkish Airlines, pe ruta Istanbul, pentru luna iulie, vor mai zbura doar 5. Motivul invocat a fost situația la nivel mondial, ce se întâmplă la nivel mondial cu multe din zboruri. Cursa mergea chiar foarte bine și eram în discuție să introducem, de la anul, destinația Istanbul zilnic. Sunt sigur că își vor reveni”, a spus Bogdan Artagea pentru cotidianul ZIUA de Constanța.

Mai mult, directorul își face griji și pentru viitoare cursă spre Roma, care își va deschide porțile în septembrie, pe data de 26, dar acolo este vorba de vânzările de bilete.

Facem precizarea că am încercat să luăm un punct de vedere de la reprezentanții companiei Turkish Airlines, dar aceștia nu au putut fi contactați până la publicarea materialului. Dacă vor dori să transmită un punct de vedere, îl vom publica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii