Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:52 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va asigura răspunderea managerială 2021 la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

ro

30 Apr, 2021 00:00 2266 Marime text
  • Directorul general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu este Bogdan Ionuț Artagea.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța S.A. a publicat pe site-ul licitatiapublica.ro contractul subsecvent privind asigurarea de răspundere managerială 2021.
 
Potrivit datelor oficiale, tipul procedurii a fost „negociere fără publicare prealabilă“.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 53741.36 de lei.
 
Câștigător a fost desemnat Omniasig Vienna Insurance Group S.A. București.
 
mk-airport.ro informează că aeroportul deține o poziție geo-strategică importantă față de obiectivele economice de interes național și internațional, fiind situat la 26 km de Constanța, la 14 km de Canalul Dunăre-Marea Neagră și la aproximativ 100 km de Delta Dunării.
 
De asemenea, aeroportul are conexiuni cu importante căi de transport rutier (drumurile europene E60 și E87), transport feroviar (magistrala de cale ferată București-Fetești-Constanța). Datorită amplasării, el poate deveni un important aeroport de tranzit pentru transportul aerian de mărfuri către Orient și Asia.
 
Activitatea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța este în strânsă legătură cu dezvoltarea economică a regiunii în care este amplasat. Politica flexibilă și stimulativă de tarifare a serviciilor oferite companiilor aeriene, creșterea și diversificarea serviciilor oferite pasagerilor și operatorilor aerieni cât și aplicarea unei politici active de marketing, alcătuiesc strategia de dezvoltare continuă a traficului aeroportuar.
       
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Mandatul directorului Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA a fost prelungit de administratorii societății
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii