Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban, despre asumarea răspunderii Guvernului pe Legea bugetului

ro

04 Dec, 2019 22:57 1696 Marime text
După ce în această seară, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că ar fi „o premieră” în România ca Guvernul să-și asume răspunderea în Parlament pentru bugetul de stat.

Acesta a mai declarat că, în cazul în care se va întâmpla acest lucru, PSD va depune inițiative legislative de amendare a proiectului PNL.
 
"N-am discutat acest subiect. Singurul obiectiv pe care l-am stabilit şi l-am anunţat public este ca Legea bugetului de stat să fie adoptată până la sfârşitul anului, astfel încât toţi românii, toate companiile, toate instituţiile publice să ştie foarte clar ce-i aşteaptă în anul 2020, pe ce să se bazeze prin Legea bugetului de stat şi Legea asigurărilor sociale, să permitem autorităţilor locale să-şi adopte bugetele locale, să demareze investiţiile pe care le au planificate pentru dezvoltarea comunităţilor locale cât mai repede. De asemenea, toate companiile care sunt într-un fel legate de bugetul de stat şi toate structurile care sunt legate de bugetul de stat şi de bugetul asigurărilor de stat să ştie foarte clar care vor fi alocaţiile bugetare pentru anul 2020. Obiectivul nostru este să reuşim adoptarea bugetului de stat până la finalul anului", a spus premierul Ludovic Orban, ca răspuns la declarația lui Marcel Ciolacu în presa centrală.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii