Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța pun la încercare zilnic nervii șoferilor și pietonilor (GALERIE FOTO)

ro

25 Apr, 2023 14:18 2502 Marime text
Lucrările de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu din Constanța pun zilnic la încercare atât nervii conducătorilor auto, cât și pe cei ai pietonilor, care de multe ori sunt nevoiți să facă slalom printre materialele de construcție aduse pentru efectuarea lucrărilor. 

Autoritățile fac promisiuni că aceste lucrări sunt în grafic și dau asigurări că vor fi găsite cele mai eficiente soluții pentru a accelera procesul de asfaltare, amenajarea trotuarelor și iluminatul stradal.

În ultimele zile traficul în intersecția de la City Mall este îngreunat și de faptul că semafoarele nu sunt funcționale. 

Potrivit Primăriei Constnața, în funcție de condițiile meteorologice, se estimează că până la finalul acestei săptămâni vor fi încheiate lucrările de modernizare ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu în zona intersecției de la City Mall, care vor include refacerea asfaltului și repunerea în funcțiune a semaforului.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii