Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Atenție, șoferi! Lucrările de asfaltare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu continuă (FOTO)

ro

11 Oct, 2023 10:25 974 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Asfaltarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu continuă astăzi, 11 octombrie 2023, în intersecția Trocadero pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR.
 
Asfaltarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu continuă astăzi, 11 octombrie 2023, în intersecția Trocadero pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Lucrările au început în această dimineață și vor dura până mâine, 12.10.2023, ora 22:00. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, accesul în și din strada Portiței a fost interzis, iar din strada Secerișului se virează obligatoriu la dreapta. În acest timp, traficul se desfășoară pe câte 2 benzi de circulație pe sens cu restricțiile menționate, motiv pentru care constănțenii sunt rugați să folosească, pe cât este posibil, rute alternative, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Pe timpul executării lucrărilor semaforizarea este oprită pentru fluidizarea circulației.
 

„Rugăm constănțenii ca în în această perioadă să nu parcheze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe o distanță de 200 m din centrul intersecției atât pe un sens cât și pe celălalt pentru a nu îngreuna activitatea utilajelor. 
 
Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a încheiat sursa citată.   



Citește și:
Constanța: Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe strada Eliberării. Iată unde mai exact
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii