Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Lucrările de modernizare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 continuă (FOTO)

ro

28 Sep, 2023 15:27 1162 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 între gara CFR și stațiunea Mamaia continuă pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada.
 
Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918, între gara CFR și stațiunea Mamaia, continuă pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Au fost introduse în subteran rețelele de utilități, a fost realizată infrastructura pentru pista de biciclete și trotuare, se montează bordurile, se toarnă fundațiile pentru stâlpii de iluminat și pentru stațiile de autobuz. Din acest motiv, prima bandă de circulație pe sensul de mers către stațiunea Mamaia este restricționată, circulația desfășurându-se pe o singură bandă.  

 

„Facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Licitație publică organizată de Primăria Constanța. Ce se licitează
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii