Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție șoferi! Se asfaltează intrările pe străzile adicente bulevardului Alexandru Lăpușneanu

ro

11 Dec, 2023 11:58 2128 Marime text
sursa foto: Primăria ConstanțaPrimăria municipiului Constanța anunță că se asfaltează intrările pe străzile adicente bulevardului Alexandru Lăpușneanu. 

Astfel, după finalizarea lucrărilor de asfaltare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, echipele care lucrează la modernizarea și reabilitarea arterei rutiere cuprinse între gara CFR și stațiunea Mamaia încep astăzi să asfalteze intrările pe străzile adiacente.

„Pentru ca lucrările să se deruleze în condiții de siguranță atât pentru participanții la trafic, cât și pentru echipele de muncitori se va restricționa accesul din și dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe următoarele străzi: Nicolae Iorga, Poporului, aleea Daliei și intrarea spre universitatea Andrei Șaguna.

Facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicu 11 Dec, 2023 12:33 Cand vor termina cu canalizarile? E strigator la cer ca dupa ce am asteptat si ne-am chinuit prin santuri, sa sparga iarasi pt canalizari. Problema e ca au spart, au ingradit si au lasat asa de cateva saptamani ...