Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări Constanța O stradă din cartierul Faleză Nord intră în reabilitare! Restricții de circulație

ro

12 Jul, 2023 15:42 1308 Marime text
 foto: Primăria Constanța Echipele Confort Urban vor interveni mâine cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Sublocotenent Gheorghe Economu, tronsonul cuprins între strada Unirii și bulevardul Mamaia, traficul rutier fiind restrictionat total, până la ora 16:00.

Lucrările vor continua vineri, 14 iulie, când vor avea loc lucrări de asfaltare a carosabilului. Se vor institui aceleași restricții de circulație, în intervalul orar 08:00-16:00. Ca rute altenative se va putea circula pe străzile Theodor Aman și Soldat Nicolae Predescu.

Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări., a mai punctat sursa citată. 




 Citește și:

 Atenție, șoferi!Circulația în Palazu Mare este suspendată total! Iată care sunt străzile restricționate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii