Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Circulația în Palazu Mare este suspendată total! Iată care sunt străzile restricționate

ro

11 Jul, 2023 12:37 935 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă: Primăria Municipiului Constanța
  • Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi, pe 11 iulie, cu utilaje de asfaltare pe strada Plugului, tronsonul cuprins între strada Prelungirea Recoltei și strada strada Corneliu Coposu, în cartierul Palazu Mare.
  • Circulația mașinilor este restricționată total până la ora 16:00. Va mai fi suspendată circulația și mâine, pe 12 iulie, între orele 08:00 – 16:00.
 
Conform unui comunicat de presă din partea Primăria Municipiului Constanța, după ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, carosabilul urmează să fie recondiționat cu un nou strat de asfalt.
 
Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Aceleași restricții de circulație vor fi aplicate și miercuri, 12 iulie, în intervalul orar 08.00 - 16:00.
 
În paralel se acționează cu utilaje pentru frezarea vechiului strat de uzură pe strada Liviu Rebreanu, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Prelungirea Recoltei. Lucrările se desfășoară astăzi și mâine, în intervalul orar 08:00-16:00, traficul rutier fiind restricționat total. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile George Topârceanu, Corneliu Baba și Prelungirea Recoltei.
 
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări, a mai adăugat sursa citată.

Citește și:

Licitații Constanța: Agorapolis SRL, contract cu Primăria Constanța pentru proiectarea Parcului Soveja, la intersecția cu Ștefăniță Vodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii