Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:51 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri de joacă în Constanța Astăzi, au fost montate elemente la spațiile din zona de agrement de pe strada Caraiman (galerie foto)

ro

03 Jun, 2020 16:38 1018 Marime text
 
• Continuă lucrările de amenajare a locurilor de joacă din municipiul Constanța   
 
Lucrările de amenajare a locurilor de joacă din municipiul Constanța continuă pe mai multe șantiere.
 
La unele se toarnă covorul de cauciuc, la altele se montează echipamente noi, moderne în care cei mici să se poată juca în siguranță, iar la altele se amenajează infrastructura.
 
Astăzi, lucrătorii au montat elemente de joacă la spațiile din zona de agrement de pe strada Caraiman, de la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Vârful cu Dor și de pe șoseaua Mangaliei, bl. SM5.
 
Astfel, după finalizarea lucrărilor, cei mici vor avea la dispoziție leagăne, balansoare, panouri de joc, cățărătoare, jocuri pe arc și diferite ansambluri de jocuri.
 
Pentru a putea fi folosit în siguranță de cei mici, ultimul pas în amenajarea locurilor de joacă va consta în turnarea covorului de cauciuc, multistrat.

Zilele următoare, după ce vremea se va îmbunătăți se va turna al doilea covor de cauciuc antitraumă la locurile de joacă din Portul Tomis și strada Dunării și primul strat la cel de la intersecția străzilor Soveja și Cumpenei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii