Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:20 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localități fără curent, la ora 16.00, în județele Constanța și Tulcea

ro

27 Jan, 2021 17:44 1406 Marime text
  • Echipele E-Distribuție Dobrogea intervin în județele Constanța și Tulcea.

Un număr de 49 de echipe ale E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor săi intervin în județele Constanța și Tulcea pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în cel mai scurt timp posibil, după ce, pe fondul condițiilor meteo deosebite (cod portocaliu și galben de ninsori, cu vizibilitate scăzută sub 50 de metri și cu intensificări ale vântului care la rafală au atins 70-80 km/h) a fost afectată funcționarea instalațiilor E-Distribuție Dobrogea în unele localități.
 
Ca urmare a situației meteo, în jurul orei 16:00, situația se prezenta astfel:

În judeţul Constanța erau nealimentate 17 de linii electrice aeriene de medie tensiune, fiind afectate total sau partial localitățile 23 August, Cernavodă, Ciocârlia, Corbu, Costinești, Istria, Lipnița, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Năvodari, Negru Vodă, Nicolae Bălcescu, Oltina, Pantelimon, Săcele, Târgușor, Topraisar, Valu lui Traian, iar în municipiile Mangalia și Constanța se înregistrează deranjamente colective. Intervențiile sunt îngreunate de închiderea drumurilor județene și naționale de pe raza județului Constanța începând cu ora 15:30, excepție făcând DN 39 și A2. 

În judeţul Tulcea erau nealimentate 11 linii electrice aeriene de medie tensiune, fiind afectate total sau partial localitățile Baia, Beștepe, Ceamurlia de Jos, Chilia Veche, Jurilovca, Maliuc, Murighiol, Nufărul, Ostrov, Pardina, Sarichioi, Valea Nucarilor, iar în municipiul Tulcea se înregistrează deranjamente colective. Accesul echipelor către rețelele afectate este mult îngreunat de condițiile de deplasare, atât terestre, cât și fluviale.În județele Călărași și Ialomița se înregistrau doar deranjamente pe linii de joasă tensiune (individuale și colective) cauzate de condițiile meteorologice severe.

Echipele E-Distribuție Dobrogea intervin pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a tuturor consumatorilor.

„Recomandăm clienților afectați să folosească numărul TelVerde Dobrogea (apelabil gratuit din rețelele naționale) - 0800 070 555 pentru a semnala deranjamentele”, transmite E-Distribuție Dobrogea.

Ti-a placut articolul?

Comentarii