Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:28 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

33 de localităţi din judeţ afectate încă de lipsa energiei electrice total sau parţial

ro

07 Jan, 2017 17:08 1391 Marime text
Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod roșu de ninsori și viscol puternic) cu  intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero, urmat de cod portocaliu și ulterior de cod galben de vânt și zăpezi, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea.

Pe drum spre zonele afectate din Dobrogea sunt și echipe de intervenții din zona E-Distribuție Muntenia, zonă unde incidentele majore s-au încheiat, astfel încât numărul echipelor să fie suplimentat. În ultímele 26 ore s-a reușit realimentarea cu electricitate a 151 localități. S-a acordat prioritate punctelor critice, punctelor de pompare apă și punctelor termice. Echipe au rămas în teren și pe parcursul nopții trecute pentru a realimenta cât mai mulți consumatori. Se continuă eforturile de a realimenta consumatorii pentru restabilirea normalității în zonele afectate.

În data de 7 ianuarie, la ora 16:00, situaţia se prezenta astfel:

În judeţul Constanţa este afectată o linie de înaltă tensiune si au rămas nealimentate 9 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 16 linii de medie tensiune parțial şi 169 posturi de transformare, fiind afectate total sau parțial 33 localităţi ( Dorobanțu, Traianu, Luminița, Vadu, Piatra, Râmnic,  Cheia, Grădina, Palazu Mic, Gura Dobrogei, Casian, Sibioara, Culmea Nouă, Băraganu, Potirniche, Movilița, Peștera, Izvoru, Veteranu, Albești, Tătaru, Comana, Viroaga, Cerchezu, Măgura, Căscioarele, Furnica, Olteni, Dumbrăveni, Vârtop, Mereni, Ciobănița, Osmancea). În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective datorate condițiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii