Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA Trei localități fără apă, la această oră. Apă cu presiune scăzută în mai multe cartiere din Constanța

ro

11 Jan, 2017 10:13 2120 Marime text
Noaptea trecuta, spre dimineață, s-au înregistrat mai multe avarii la liniile de alimentare cu tensiune și mai multe surse și stații de pompare au rămas fără curent, motiv pentru care nu pot funcționa. În această situațe sunt sursele de apă de la Viroaga, Cerchezu, Măgura, Furnica, Movila Verde, Independența și Dumbrăveni. Deși nu funcționează pompele de la nivelul surselor, abonații din aceste localități au apă, fiind alimentați gravitațtional prin cădere liberă din rezervoarele stațiilor de pompare.
 
În localitățile General Scărișoreanu, Tătaru și Olteni s-a sistat furnizarea apei potabile, din cauza lipsei de energie de la nivelul
stațiilor de pompare, aceste doua localități neputând fi alimentate cu apă prin cădere liberă.
 
Și în localitatea Poiană a fost oprită sursa din cauza unei căderi de tensiune de aproximativ 4 ore. La ora actuală, se furnizează apă în condiții normale în această localitate.
 
În continuare nu s-a remediat avaria Enel de la sursa Galeșu, ce asigură o mare parte din necesarul de apă brută de la stația de tratare și pompare din municipiul Constanța. În aceste condiții, în cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I și Inel II au se furnizează apa cu presiuni scăzute la robinete.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii