Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:02 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație publică ARSVOM achiziționează servicii de reparații anuale la șalupa Albatros SAR (document)

ro

18 Aug, 2020 00:00 1595 Marime text
  • ARSVOM organizează licitație pentru achiziționarea de servicii de reparații la șalupa Albatros SAR.
 
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare organizează licitație publică pentru achiziționarea de servicii de reparații la salupa Albatros SAR, anuală, în funcțiune, cu andocare, fără extragere axe și carme, lucrări de doc, lucrări diverse.
 
Valoarea totală estimată a contractului este de 546.218 lei.
 

Descrierea contractului


Servicii de reparatii la salupa Albatros SAR, anuale, în funcțiune, cu andocare, fara extragere axe si carme, lucrari de doc, lucrari diverse, conform cerintelor din caietul de sarcini. a) Numar de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 15 zile b) Numarul de zile in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare: in a 10-a zi zi inainte de termenul limita de depunere al ofertelor. Orice solicitare de clarificare transmisa dupa data mentionata la pct. a) va pune AC in imposibilitatea de a oferi un raspuns in termenul mentionat la pct. b) si drept urmare orice solicitare de clarificare in afara termenelor mentionate se va considera tardiva.
 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante
 

Crețu Iulian – Director general, - Iordan Lucian – Director Exploatare - Cataloi Iulian – Sef Serviciu Securitate si Coordonare Operationala - Anghel Carmen Nina - șef serviciu Economic, - Pisică Cozmin - șef serviciu Planificare, Logistică și Investiții, - Dan Emilian George – sef Birou Tehnic - Costin Crenguta – consilier juridic, - Raibulet Catalina – expert DPO - Chespi Vagdet - economist, compartiment Achiziții publice, - Grigorie Ana Maria – expert birou Tehnic, - Stoica Cornelia - economist serv. Economic, - Șerban Simona – economist serv. Economic.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21.09.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 


Citește și:


Servicii de asigurare tip casco maritim pentru navele din dotarea ARSVOM (document)

Navă de căutare și salvare pentru ARSVOM. A fost modificată nota de fundamentare a achiziției (document)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii