Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:38 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de asigurare tip casco maritim pentru navele din dotarea ARSVOM (document)

ro

04 Jul, 2020 00:00 2286 Marime text
  • ARSVOM a atribuit un contract de servicii de asigurare casco maritim pentru navele din dotare.
 
Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare din Constanţa a atribuit un contract de servicii asigurare casco maritim pentru navele din dotarea ARSVOM (16 bucăți) – condiția de asigurare – “Asigurare corp nava și mașini", “Pierdere totală, avarii (avarie comună și avarie particulară) și raspundere pentru coliziuni cu terți 4/4 RDC și FFO (inclusiv salvare, cheltuieli de salvare și judecată).
 
Societatea care se va ocupa de aceste servicii este Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 

Descrierea contractului


Servicii asigurare CASCO maritim pentru navele din dotarea A.R.S.V.O.M. (16 buc.) – conditia de asigurare – “Asigurare corp nava si masini”, “Pierdere totala, avarii (Avarie Comuna si Avarie Particulara) si raspundere pentru coliziuni cu terti 4/4 RDC si FFO (inclusiv salvare, cheltuieli de salvare si judecata), conform caietului de sarcini anexat.
a) Numar de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 15 zile b) Numarul de zile in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare: in a 10-a zi inainte de termenul limita de depunere al ofertelor. Orice solicitare de clarificare transmisa dupa data mentionata la pct. a) va pune AC in imposibilitatea de a oferi un raspuns in termenul mentionat la pct. b) si drept urmare orice solicitare de clarificare in afara termenelor mentionate se va considera tardiva.
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 279.788,6 lei.
 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante


Director general Cretu Iulian, sef serviciu economic – Anghel Carmen Nina, Pisica Cozmin-sef serviciu planificare, logistica si investitii, Stanescu Laura- inginer, compartiment juridic- Cons. jur. Costin Crenguta, sef birou tehnic - Dan Emilian George, exp. Grigorie Ana – Maria, serv. economic - ec. Serban Simona Mihaela, ec. Stoica Cornelia Mioara, ec. Chespi Vagdet.
 

Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA


Înființată în anul 2001, compania are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 463.807.666 de lei, integral vărsat, este compus din 132.516.476 de acțiuni nominative.
Valoarea unei acțiuni este de 3,5 lei. Compania este deținută de Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe, din Austria, cu 99,50107% din capitalul social, Banca Comercială Română SA, cu 0,09317% din capitalul social, Acționari Listă (6.908 persoane fizice și juridice), cu 0,40576% din capitalul social. Omniasig Vienna Insurance Group SA desfășoară a activități de asigurări (exceptând asigurările de viață).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Navă de căutare și salvare pentru ARSVOM. A fost modificată nota de fundamentare a achiziției (document)

Alteea SA va presta pentru ARSVOM servicii de reparații accidentale nave și echipamente (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii