Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

ro

27 Mar, 2024 12:04 416 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr.647/C2/582 la contestația formulată de Muntenia Invest SRL, cu sediul social în orașul Giurgiu, împotriva comunicării rezultatului procedurii nr. 1894/21.02.2024 și a raportului procedurii nr. 1797/20.02.2024, emise de primăria comunei Valea Nucarilor, județul Tulcea, în calitate de autoritate contractantă,în cadrul procedurii de atribuire simplificată, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de lucrări având ca obiect „Asfaltare străzi în sat Agighiol".

Muntenia Invest SRL a solicitat: admiterea prezentei contestații; anularea adresei nr. 1894/21.02.2024, emisă de autoritatea contractantă; anularea raportului procedurii nr. 1797/20.02.2024, în ceea ce privește etapa de verificare a documentelor suport/dovezilor privind demonstrarea informațiilor din DUAE și a tuturor actelor subsecvente acestuia;obligarea autorității contractante la reevaluarea ofertei Muntenia Invest SRL, fie prin obligaria primăriei Valea Nucarilor să-i solicite o singura dată înlocuirea subcontractantului/terțului, fie prin luarea în considerare a certificatului eliberat de către ANAF. Totodată s-a solicitat continuarea procedurii de atribuire cu luarea în considerare a celor stabilite prin decizia asupra prezentei contestații și emiterea unui nou rezultat al procedurii în ceea ce privește etapa de verificare a documentelor suport/dovezilor privind demonstrarea informațiilor din DUAE.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis contestația depusă de Muntenia Invest SRL,în contradictoriu cu primăria Valea Nucarilor și anulează raportul procedurii nr. 1797/20.02.2024, în ceea ce privește evaluarea ofertei depusă de Muntenia Invest SRL și actele subsecvente acestuia.

Obligă autoritatea contractantă să continue procedura cu reevaluarea ofertei menționate, în considerarea celor de mai sus, în termen de 15 zile de la primirea prezentei.

Decizia este obligatorie, iar împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.


Despre Muntenia Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, firma are sediul pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 113, în Giurgiu, a fost înființată în anul 2005 și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”.
 
În anul 2022, Muntenia Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 3.656.363 de lei, un profit egal cu 73.569 de lei și 18 salariați.
 
Bianca – Gabriela Beianu și Ion Cristea sunt asociații firmei, iar Ion Cristea este și administrator.
 
Conform termene.ro, Muntenia Invest SRL are încheiate 26 de achiziții directe și șase achiziții publice.

PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
De asemenea, pentru documentarea articolului au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii